Industrikontakten 2022/2023

Industrikontaktens arbeidsoppgaver

Industrikontakten fungerer som et bindeledd mellom studentene og næringslivet. Våre hovedoppgaver er arrangering av bedriftspresentasjoner, kurs og utlysning av stillingsannonser.

Benedikte Halten Swan

Industriminister (Leder)

Benedikte går i 3. klasse og er på sitt andre år i Industrikontakten. Som leder har hun ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten. I tillegg sitter hun i hovedstyret i Aarhønen og er med i kontrollenheten.

E-post: benedihs@stud.ntnu.no

Hedda Øien

Nestleder

Hedda går i 3. klasse og er på sitt andre år i Industrikontakten. Som nestleder bistår hun lederen med arbeidsoppgaver og avgjørelser, samt at hun inngår i rollen som sponsorkoordinator. Hedda har tidligere erfaring som arrangementsansvarlig.

E-post: heddaoi@stud.ntnu.no

 

Morten Frivang

Innovasjonsansvarlig 

Morten går i 4. klasse og er på sitt andre år i Industrikontakten. Han har tidligere vært rekrutteringsansvarlig og er nå innovasjonsansvarlig. Som innovasjonsansvarlig har Morten ansvar for å forbedre IK sine systemer og komme opp med nye ideer, ordninger og arrangementer.

E-post: mortefri@stud.ntnu.no

Bjørn Brørvik

Arrangementansvarlig

Bjørn går i 2. klasse og er på sitt første år i Industrikontakten. Sammen med Eirin er Bjørn ansvarlig for aktiviteter arrangert i samarbeid mellom ulike samarbeidspartnere og Industrikontakten utover de ordinære bedriftspresentasjonene. Dette er typisk i form av kurs for studenter, besøk av bedrifter eller utendørsarrangementer som for eksempel skidag. Bjørn gleder seg til å se mange byggstudenter på arrangementene fremover! 

E-post: bjorbror@stud.ntnu.no

Eirin Strømme Sekse

Arrangementansvarlig

Eirin går i 3. klasse og er på sitt første år i Industrikontrakten. Hun er arrangementansvarlig sammen med Bjørn, og har ansvar for arrangementer i Industrikontakten utover bedriftspresentasjonene. Dette innebærer blant annet ulike kurs, sommerjobbhjelpen, byggeplassbesøk og motivasjonsdagen.

E-post: eirinss@stud.ntnu.no

Maren Tørset

Økonomiansvarlig

Maren går i 3. klasse og er på sitt første år i Industrikontakten. Som økonomiansvarlig har hun ansvar for å fakturere bedrifter, sette opp budsjett og å føre regnskap. I tillegg samarbeider hun med de andre økonomiansvarlige i linjeforeningen.

E-post: maretors@stud.ntnu.no

Arne Johnsen Rønning

Rekrutteringsansvarlig

Arne går i 2. klasse og er på sitt første år i Industrikontakten. Som rekrutteringsansvarlig har han ansvar for å distribuere stillingsannonser for fast ansettelse og sommerjobber. Jobben
inneholder vanligvis å komme i kontakt med bedrifter og diskutere promotering av stillingsannonser, enten det er via mail, på Aarhønens nettside, plakater eller sosiale medier.

E-post: arnejr@stud.ntnu.no

Sivert Wibe Langelo

Samarbeidskoordinator

Sivert går i 4. klasse og er på sitt andre år i Industrikontakten. Som samarbeidskoordinator er han linjens representant i Linjesamarbeidet. Han har også ansvaret for Næringslivsringens klassebesøksordning.

E-post: sivertwl@stud.ntnu.no

image (8)

Håkon O. Kristiansen

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Håkon går i 3. klasse og er på sitt første år i Industrikontakten. Han ansvaret for å invitere bedrifter til å holde
bedriftspresentasjoner, samt å koordinere disse. Dette innebærer også å booke auditorium, kantine og eventuelt restaurant. Har du et ønske om å holde bedriftspresentasjon er det han du skal kontakte.

E-post: haakook@stud.ntnu.no

 

Erica Balstad

PR-ansvarlig

Erica går i 3. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Erica deler på rollen som PR-ansvarlig med Kjell-Anton. Sammen har de ansvar for nettsiden og sosiale medier, og kan nå alle studentene via deres klassegrupper på Facebook.

E-post: ejbalsta@stud.ntnu.no

Kjell-Anton Skare

PR-ansvarlig

Kjell-Anton går i 4. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Kjell-Anton deler på rollen som PR-ansvarlig med Erica. Sammen har de ansvar for nettsiden og sosiale medier, og kan nå alle studentene via deres klassegrupper på Facebook.

E-post: kjellans@stud.ntnu.no

Lars Strømseng Eriksen

Styremedlem

Lars går i 4. klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Tidligere har han vært arrangementsansvarlig, men er nå styremedlem  sammen med Ingvild. Som styremedlem er han ansvarlig for 1-2 bedriftspresentasjoner i semesteret og han følger opp resten av styret.

E-post: larsser@stud.ntnu.no

Ingvild Flørenæs

Styremedlem

Ingvild går i 4. klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Tidligere har hun vært økonomiansvarlig, men er nå styremedlem sammen med Lars. Som styremedlem er hun ansvarlig for 1-2 bedriftspresentasjoner i semesteret og hun følger opp resten av styret.

E-post: ingvifl@stud.ntnu.no