Aarhønens kulturelle teater

Kontortid høsten 2021:  mandag 12:15-13:00

Aarhønens kulturelle teaters hovedfokus er den årlige oppsetningen av byggrevyen i begynnelsen av februar. Vi er en allsidig og sammensveisa gjeng for deg som liker skuespill, sang, dans, musikk, band, teknisk eller bare lyst til å bli med på det sosiale i velferd.

Revyperioden er nokså kort og intens, da vi begynner med revyperioden i januar. Da er vi innom både hyttetur, skriveøkter, innøving av sang, dans, skuespill, bandnummer og teknisk opplæring.

Her finner du litt mer informasjon om revyen!

 

Styret

Jørgen Reitan

E-post: jorgen.vreitan@gmail.com

 

Per Sørdal

Innholdsansvarlig har hovedansvaret for alt som foregår på revyøvinger, og på scenen under revyen. Den har ansvar for hvordan prosessen med valg av sketsjer, og sanger skal gå frem.

E-post: per0709@gmail.com

 

Ragnhild Øverli

Kapellmesteren har hovedansvaret for den musikalske delen av revyen. Dette innebærer i hovedsak å sette sammen og lede revybandet, samt å organisere og arrangere det musikalske arrangementet. 

E-post: ragnhild.overli@gmail.com

 

Jonas Vindal

Teknisk ansvarlig har ansvaret for at alt av det tekniske utstyret under revyen. Dette innebærer hovedsaklig innleie av nødvendig lydutstyr, opprigg av lyd-, video- og lysutstyr og at det blir lys og lyd til band og scene under show. Det er også hit hovedansvaret for alt av takrigg, gulvrigg og scenerigg faller. 

E-post: jonasvindal@gmail.com

 

Siri Moholth

Velferdsansvarlig har ansvar for at alle revydeltakere er mette og utørste under vårens revyøvinger; med andre ord vil du koke kaffe, servere frukt og kjeks, samt handle inn til og lage lunsj i helgene. 

E-post: siri.moholth@ebnett.no

Tilde Hagner

Økonomiansvarlig styrer pengebruken i revyen, fører bilag og betale fakturaer. Den viktigste jobben er å passe på at kostnadene holder seg til ca. det som er budsjettert med. Ingenting skal handles inn eller betales for uten at Økonomiansvarlig har fått siste ord.

E-post: tilde.hagner@gmail.com

Mari Øverli

Kostymeansvarlig har enkelt og greit det overordnede ansvaret for at vi har kostymer til nummerene som skal utføres, det gjelder både skuespillere, sangere, dansere og selvfølgelig; bandet!

Epost: mari.overli28@gmail.com

.

Om oss

AKT har en lang fartshistorie i Aarhønen, og hadde sin første oppsetning allerede i 1998. Siden den gang har mang en byggstudent vært innom revyen, og det er alltid plass til flere.

 

Foruten om dette er det åpent for alle som måtte ønske å bli med i de mange undergruppene som en revy består av. 

Er det noe du lurer på er det bare å komme innom vår kontortid på lerka : Onsdager fra 12.15 – 13.00, eller sende oss ei melding på facebook. 

Følg med på vår facebookside, her oppdateres det jevnlig hva vi gjør og nye arrangement det er mulig å bli med på.