KROGJENGEN

Krogjengen er den gjengen som holder liv i Aarhønekroa på Moholt. Kroa er samlingsstedet for en hver byggstudent som er interessert i alt fra quiz til fotball, eller alle aktiviteter man kan bedrive, eller se på, på Kroa. 

AARHØNEKROA

Kjelleren, eller Aarhønekroa som den også kalles, er byggfolkets egen bar og ligger på Moholt. Den drives av byggstudentene selv, på frivillig basis. Her arrangeres det fester og andre artige arrangementer. Kjelleren er uten tvil en av de viktigste sosiale møteplassene for byggfolket, her kan man knytte bånd på tvers av klassetrinnene i uformelle omgivelser. Takket være alle de andre linjekjellerne på Moholt er det også enkelt å komme i kontakt med studenter fra andre linjer ved NTNU. Et par ganger i året arrangeres felles kjellerfester der alle kjellerne på Moholt holder åpent, da anbefales det å gå en kjellerrunde for å bli kjent med de andre kjellerne. Aarhønekroa kan også leies. Se utleie. 

 

OM OSS

Kroa styres av et Krostyre og en Krogjeng. Man kan stille som Krosjef på ledergeneralforsamlingen til H.M. Aarhønen, og etter ledergeneralforsamlingen kan man søke om å bli med i Krostyret som Barsjef, Innkjøpsansvarlig, Arrangementansvarlig eller Økonomiansvarlig gjennom et styreopptak. Det er også opptak til Krogjengen en gang på våren og en gang på høsten, hvor alle byggstudenter som vil kan søke.

Nåværende krostyre:

  • Krosjef: Harald Bjørlo
  • Barsjef: Mari Lyngås
  • Innkjøpssjef: Sindre Kjeverud
  • Arrangementsjef: Rikke Hansen
  • Økonomisjef: Erik Wildeng