Bakgrunn for hederstegn:

Hennings byggeventyr startet høsten 2015, og ganske umiddelbart etter oppstart ble han medlem av Krogjengen. Dette markerte begynnelsen på en respektabel oppsamling av verv i Aarhønen. Han tok muligheten til å bidra i Byggrevyen så raskt han kunne, og så seg aldri tilbake etter det. Kun utveksling stoppet han fra å være fast inventar på scenen alle fem årene.

Samtidig som han imponerte Revygjengen vinteren 2016, så ble han også en del av Krostyret som innkjøpsansvarlig. Etter et år i denne rollen var Henning klar for mer ansvar og større arbeidsoppgaver. Det var derfor svært passende at han ble utvalgt som Aarhønens Skogvokter i starten av 2017. Henning var altså den første i denne koordinatorrollen.

 

Henning følte seg som hjemme i Aarhønen, bokstavelig talt. Han bodde nemlig brorparten av sine år i Trondheim i det beryktede reiret. Selv med god utsikt til Dødens Dal og en lovende karriere i FK Steindølene, så ble det dessverre ingen sportslig troféer på Henning, i likhet med hans kjære Arsenal og Roma. Selv om den sportslige suksessen uteble, står han fortsatt igjen med et svært godt renommé. Han vil huskes spesielt godt for sine revyprestasjoner i Verkstedhallen.

 

Tittelforklaring: 

Gjennom hele sin periode som aktiv i linjeforeningen jobbet Henning intensivt for å verve nye medlemmer, hvorav flere av de han overtalte til å bli aktive i Aarhønen, seinere også har blitt utkåret til Høyheter. Han er på mange måter en av de mest vellykkede talentspeiderne Aarhønen har sett. Av den grunn har han blitt tildelt den passende tittel “Executive Recruiter”

Tildelt:

2022 – Hennes Majestets 109. fødselsdag