Bakgrunn for heidersteikn: 

Nils har vore Kanzler og Ceremonimester, samt i økonomiansvarleg i Revystyret. I tillegg var huselektrikar og vaktmeister på Aarhønekroa. Nils bidro også til oppstarten av Vandrende Bjelke og Hyttekomiteen.

Etter studiene deltok han aktivt i skrivinga av Historieboka og bygginga av Hytta. Han har også vore eldre høgleik i Fondstyret. Til 100-årsjubileet sydde han Aarhønefana, som brukast til 17. mai, UKEtog og Pride. Han er også mannen bak andre betydningsfulle tekstiler som regentkappa.

Nils mottok sin andre grein av smertens leie etter å ha vore på rømmen fra Hennar Majestets rettsapparat i heile tre år i Canada.

Tittelforklaring:

Høgheitsnamnet er ein referanse til hans oppstartsbidrag til Hytta, Vandrende Bjelke og Historieboka. Det referer også til at han rydda opp i mange statuttar og tradisjonar, kor det hadde blitt litt utvasking over tid, noko som blei tolka som fundamentalistiske tolkingar av tradisjonane. Det var spesielt mykje styr rundt herresetta, der det var diskusjonar rundt materialbruk. Nils fann dei opprinnelege jakkemerkene, som var i stål, og sånn blei det.  

Tildelt:

2007 – Hennar Majestets 94. fødselsdag

2017 – Hennar Majestets 104. fødselsdag