Bakgrunn for heidersteikn: 

Sofie Innkjøpssjef på Kroa, Financeminister, Fondsstyremedlem og økonomiansvarlig i Jonathankomiteen

Insinuerer De at det finnes en konspirasjon om at den tiltalte og jeg, en uskyldig liten trønder, har fått millioner av kroner smuglet ut av dette ganske land til Sør-Amerika, hvor vi har omsatt dette i en frilufts- og klatreskole som hvitvasker og omsetter for milliarder av pesos årlig, og som i tillegg bedriver avskoging av regnskog ved hjelp av tusenvis av uskyldige barnehender?! Og at dette er hovedinntektskilden til Jair Bolsonaro?”

Hun klatrer både høyt og lavt i alle verdensdeler og kriker og kroker i Hennes Majestets rike. Så vidt jeg har skjønt finnes det ikke en planke på Aarhønehytta hun ikke har besteget.

hun kjøpte seg leilighet på fylla viser hvilket ansvarlig menneske vi tross alt snakker om. 

En gang så jeg faktisk at hun begynt å grave ut en avløpsgrøft under dugnad på Hytta. For det har seg nemlig slik at min klient var en flittig vann og miljø-studine, som var lidenskapelig opptatt av vann- og avløpsfaget. Hun har hatt sommerjobb i Trondheim bydrift som renseinspektør, har bidratt med humanitært arbeid ved bygging av vannkraftsanlegg i Kenya, i tillegg til å ha påtatt seg renovasjonsoppgaver som Financeminister i Hovedstyret også.

Tittelforklaring:

Liten og glad i klatring. 

Tildelt:

2020 – Hennar Majestets 107. fødselsdag