OM OSS

Bjelkeklang er H.M. Aarhønens blandetkor. Koret samler sangglade byggstudenter til øving én gang i uken, i tillegg til å finne på mye sosialt sammen. Vi er lett å kjenne igjen i våre rutete skjorter og bukseseler. Koret opptrer på arrangementer i regi av H.M. Aarhønen, deltar på korhelger som Korstock og SJUNGOM, og arrangerer egne konserter. Bjelkeklang er et kor for alle som ønsker å synge, uavhengig av erfaring og nivå. Sammen synger vi for å glede Hennes Majestet.

ØVINGER

Bjelkeklang har øving én gang i uken. Øvingstidene varier hvert semester, og øvingstiden for våren 2019 er onsdag kl.18:15-20:30Sted kan variere fra gang til gang. Meld deg inn i den lukkede Facebookgruppen vår for å holde deg oppdatert her

HISTORIE

Bjelkeklang ble stiftet høsten 2012. Hennes Høyhet Femme Fatale var ildsjelen bak stiftelsen som ble gjort i forbindelse med 100-årsjubileet til Hennes Majestet Aarhønen det påfølgende år.

 

KONTAKT OSS

Om du har spørsmål angående booking eller andre ting, send oss en mail på kontakt.bjelkeklang@gmail.com, og vi vil svare deg så fort som mulig. Du finner også Bjelkeklang på Facebook og Instagram.

SANGTEKSTER

Se Aarhøneklukk side 28.

Se Aarhøneklukk side 86.

Se Aarhøneklukk side 21.