DRAGERN - H.M. AARHØNENS STUDENTORCHESTER

Dragern er et studentorkester med utspring fra bygglinjen på NTNU Gløshaugen, og en undergruppe i H.M. Aarhønen – Bygningslinjens forening.

Vi består av en sosial gjeng som møtes en gang i uken for øving, og som ønsker seg flere medlemmer. Vi deltar på musikalske arrangementer som SMASH og TORSK, og spiller i fadderperioden, på immatrikuleringsballet, Jonathanfesten, ÅL, Trondheim Pride, 17.mai, samt andre arrangementer i regi av H. M. Aarhønen – bygningslinjens forening. Dragern er også en naturlig rekrutteringsarena til revybandet i Byggrevyen.

Semesterets høydepunkt er SMASH, en festival for alle studentorchestrene som er tilknyttet et universitet eller en høgskole. Festivalen arrangeres en gang hvert semesteret.

Dragern gir et tilbud til spilleglade byggstudenter, med ekstra vekt på det sosiale aspektet.

HISTORIE

Dragern ble stiftet høsten 1997.

Dragern eksisterte en kortere periode på slutten av 80-/starten av 90-tallet som et kor. Dette koret døde ut rundt 1994, og etterlot seg blant annet et fett navn og en bankkonto med noen slanter i.

Høsten 1997 gjenoppstod navnet Dragern, da som et studentorkester, og med hjelp av bankkontoen hadde vi litt startkapital. Du kan lese mer om oss i historieboken: H.M. Aarhønen – De første 100 år. (facebook.com/Historieboken)

OPPDRAG OG ØVINGER

Dragern har øvelse på tirsdager kl.16:15-18:00. Øvelseslokalet vårt ligger på materialteknisk i første etasje, i undervisningslaben, rom 1-132. Mazemap: http://bit.ly/2cI5eP5

Alle studenter på Bygg- og miljøteknikk som har lyst til å spille et instrument er alltid velkommen, uavhengig av ferdighetsnivå og instrument.
Trenger du et instrument? Vi har mange på lager, og kjøper inn om vi mangler.

Har du noen gang rørt et instrument? Liker du å spille eller har du lyst til å prøve? Ta turen innom!

KONTAKT OSS

Sjekk oss ut på facebook og kom gjerne innom på øvelse.

Har du spørsmål? Send oss en e-post til dragern@aarhonen.no eller skrive til oss på facebook.