VANDRENDE BJELKE

Vandrende Bjelke er en undergruppe av Aarhønen som arrangerer turer for alle som går på Bygg. Målet vårt er å skape nye vennskap mellom byggstudenter ute på tur. Turene arrangeres på tvers av klassetrinn og hovedfokuset er flotte og sosiale turer.

Vi ble opprettet i 2006, og er et styre bestående av fem personer. Disse er ansvarlig for å holde utstyret til gruppen i orden og alt det organisatoriske ved gruppen. Under styret har vi turlederne, som er med og arrangerer en tur eller to i semesteret. En turleder har som oppgave å arrangere turmøte og planlegge og gjennomføre turen. I slutten av hvert semester holdes det et turledermøte, hvor neste semesters turprogram planlegges. Her kan alle møte opp og komme med forslag til turer.

Vandrende Bjelke ønsker å ha et bredt turprogram hvor alle finner noe de har lyst til å være med på, uansett nivå og ferdigheter.

Så kom og bli med oss ut på tur!

LÅN AV UTSTYR

VandrendeBjelke har etter hvert fått et stort utstyrslager som er tilgjengelig for utleie til byggstudenter og andre studenter i Trondheim. Nederst på sida finner du en tabell over utstyret som VandrendeBjelke har tilgjengelig. Leieinntektene går utelukkende til reparasjon og vedlikehold av utstyr.

Deltakere på turer og arrangement i regi av VandrendeBjelke eller H.M. Aarhønen slipper å betale leie. Turledere og styret, samt tidligere styremedlemmer i VandrendeBjelke får også låne gratis. Dette blir gjort som en liten takk for innsatsen, samtidig som det kan trigge turglade til engasjere seg i VandrendeBjelke. Her på siden finner du kontrakten vi bruker ved utleie. Denne gis ved utleie. Ved lån av skredsøker (sender/mottaker) må du også skrive under på ansvarsfraskrivelsen. Det kan også være lurt å se på brukermanualen i linken. For spørsmål eller utleie, kontakt utstyrsansvarlig:

Tobias Falstad
E-post: tobias.falstad@gmail.com
Telefon: 949 77 312

Kontrakter og handbøker for utstyr og skredsøkarar

Utstyr:

Skredsøker (sender/mottaker):

STYRET

Styret 2020/2021. Øverst fra venstre Astrid Moltu (Blæsteansvarlig), Erik Hattestad (Leder), Synne Brovold (Nestleder), Tobias Falstad (Utstyrsansvarlig) og Mathias Nesse (WEB-ansvarlig).

Kontaktinfo:

Erik Hattestad, leder
417 77 001
erikhat@stud.ntnu.no

Synne Brovold, nestleder og ansvarlig for koordinering med turlederne
936 76 909
shbrovol@stud.ntnu.no

TILLITSVALGT

Vandrende Bjelke har en tillitsvalgt du kan ta kontakt med om du skulle ha behov for det.

Dina Zimmermann

Tlf: 977 59 296

Mail: dinalongva@gmail.com

BLI TURLEDER!

Alle som vil kan være turleder. Vi er som regel to turledere på hver tur. Det gjør jobben enklere og morsommere. Du kan alltid spørre styret om råd og tips. VandrendeBjelke er åpen for alle. Det betyr alle byggstudenter og følge med dem (kjæreste, samboer, venner).

Som turleder kan man forhåndspåmelde seg på alle VB sine turer (kun en gang ila. semesteret), og på egne turer kan en ekstra person forhåndspåmeldes.
I tillegg til den kjempekoselige turlederturen man får være med på, får man også låne utstyr til eget bruk av VB det semesteret man er turleder.

VB10