VANDRENDE BJELKE

VandrendeBjelke er en undergruppe av Aarhønen som arrangerer turer for alle som går på Bygg. Målet vårt er å skape nye vennskap mellom byggstudenter ute på tur. Turene arrangeres på tvers av klassetrinn og hovedfokuset er flotte og sosiale turer.

Vi ble opprettet i 2006, og er et styre bestående av fem personer. Disse er ansvarlig for å holde utstyret til gruppen i orden og alt det organisatoriske ved gruppen. Under styret har vi turlederne, som er med og arrangerer en tur eller to i semesteret. En turleder har som oppgave å arrangere turmøte og planlegge og gjennomføre turen. I slutten av hvert semester holdes det et turledermøte, hvor neste semesters turprogram planlegges. Her kan alle møte opp og komme med forslag til turer.

VandrendeBjelke ønsker å ha et bredt turprogram hvor alle finner noe de har lyst til å være med på, uansett nivå og ferdigheter.

Så kom og bli med oss ut på tur!

turer h21

LÅN AV UTSTYR

VandrendeBjelke har etter hvert fått et stort utstyrslager som er tilgjengelig for utleie til byggstudenter og andre studenter i Trondheim. Til høyre finner du link til en tabell over utstyret som VandrendeBjelke har tilgjengelig. Leieinntektene går utelukkende til reparasjon og vedlikehold av utstyr.

Deltakere på turer og arrangement i regi av VandrendeBjelke eller H.M. Aarhønen slipper å betale leie. Turledere og styret, samt tidligere styremedlemmer i VandrendeBjelke får også låne gratis. Dette blir gjort som en liten takk for innsatsen, samtidig som det kan trigge turglade til engasjere seg i VandrendeBjelke. Her på siden finner du kontrakten vi bruker ved utleie. Denne gis ved utleie. Ved lån av skredsøker (sender/mottaker) må du også skrive under på ansvarsfraskrivelsen. Det kan også være lurt å se på brukermanualen i linken. For spørsmål eller utleie, kontakt utstyrsansvarlig:

Ole Tobias Utne Bjerke
E-post: otbjerke@stud.ntnu.no

Telefon: 959 13 166

Kontrakter og håndbøker for utstyr og skredsøkarar

Utstyr:

Skredsøker (sender/mottaker):

Her finner du fullstendig utstyrsliste med leiepris 🙂

STYRET

Styret 2021/2022

Fra venstre: Anniken Ranvik (leder), Line Karina Larssen (nettansvarlig), Ole Tobias Utne Bjerke (utstyrsansvarlig) og Isak Verpe (nestleder og økonomiansvarlig). Ikke på bildet: Sondre Aasen (blesteansvarlig). 

Kontaktinfo:

Anniken Ranvik, leder
953 62 795
annikra@stud.ntnu.no

Isak Verpe, nestleder
955 23 761
isaksv@stud.ntnu.no

TILLITSVALGT

VandrendeBjelke har en tillitsvalgt du kan ta kontakt med om du skulle ha behov for det.

 

Dina Zimmermann

 

E-post: dinalongva@gmail.com

Telefon: 977 59 296

BLI TURLEDER!

Alle som vil kan være turleder. Vi er som regel to til fire turledere på hver tur. Det gjør jobben enklere og morsommere. Du kan alltid spørre styret om råd og tips. VandrendeBjelke er åpen for alle. Det betyr alle byggstudenter og følge med dem (kjæreste, samboer, venner).

Som turleder kan man forhåndspåmelde seg på alle VB sine turer (kun en gang ila. semesteret), og på egne turer kan en ekstra person forhåndspåmeldes.
I tillegg til den kjempekoselige turlederturen man får være med på, får man også låne utstyr til eget bruk av VB det semesteret man er turleder.

VB10