Gjengopptak våren 2021

Redactionen

Redactionen har ansvar for at alle byggstudenter vet hva som skjer i Aarhønen. Det innebærer at vi gir ut Spikers Kårner, driver nettsiden og blæster viktig informasjon. Å være en del av Redactionen er sosialt, givende og morsomt. Vi bidrar med en viktig del av linjeforeningens struktur.

I løpet av året arrangerer vi Taco Tequila, hyttetur, kurs og opplæring i grafikk og design, og mange andre sosiale arrangementer. Oppgavene våre er svært varierte, og vi trenger derfor alle slags folk. Vi har møte med hele Redactionen annenhver uke, og hva du vil bidra med bestemmer du selv. Hvis du blir med i Redactionen blir du en del av en fantastisk gjeng som finner på mye tull, tøys og andre festligheter.

Spikers Kårner har i mange år vært en pålitelig kilde til de ferskeste og mest skandaløse nyheter i H.M. Aarhønen. Sammen med nettsiden og Sjæfus Blæstus binder vi linjeforeningen sammen ved å informere og oppklare. Ønsker du å hjelpe oss med dette, og samtidig bli kjent med masse nye folk? Søk Redactionen!

Krogjengen

 

Aarhønekroa er som kjent byggfolkets helt egne bar i kjelleren på Moholt. Der er byggstudenter fra alle klasser hjertelig velkomne til å slå av en prat på torsdagsquiz eller varme opp trøya før en fuktig aften. Krogjengen tar stolthet i å opprettholde kroas gode rykte og yter service av ypperste kvalitet. Et verv i Aarhønekroa vil by på mye mer enn bare det å stå bak selve bardisken, her blir man også tett sammensveiset med en fantastisk flott gjeng med et enestående samhold.

 

For at det gode ryktet til kroa skal opprettholdes trenger vi nye folk. Vi trenger deg som er engasjert, leken og som godt kunne ha tenkt deg å jobbe bak bardisken på kroa. Kroa pleier å ha noen faste årlige og ukentlige arrangementer, men med hjelp av flere ildsjeler settes det ingen grenser for hvor mye artig sprell som kan finnes på..

 

Å være gjengmedlem i Aarhønekroa er et lavterskel verv, det trenger ikke å ta noe mer tid enn det du selv har lyst til å sette av. 

 

Ceremonigjengen

 

Ceremonigjengen er en gjeng på ca. 15 stykker. Gjengen består av en Ceremonimester, festansvarlig, arrangementsansvarlig, økonomiansvarlig, samt gjengmedlemmer med andre ansvarsområder.

Vi arrangerer fester og annet sosialt for dere i Aarhønen. De største arrangementene våre er Immatrikuleringsball, bursdagsfesten, julebord, Aarhønelekene og 17. Mai-frokost.

Vi i Ceremonigjengen har møte hver uke, i tillegg til litt mer jobb når arrangementer nærmer seg.

Søk Ceremonigjengen for en sosial og inkluderende gjeng, hvor du får være med på å levere arrangementer til alle Aarhønens medlemmer!

 

Teknisk undergruppe

 

Teknisk Undergruppe, TU, forvaltar alt lydutstyret til Hennes Majestet Aarhønen. Dette inneberer å låne ut det tekniske utstyret me har. For det meste vil det være soundboksen, men under periodar med immball. og revyar låner me ut meir.

Dette er eit veldig lågterskel verv, der du absolutt ikkje treng nokon forkunnskapar for å bli med. Dei fleste medlemmane gjer mest arbeid under vår eigen revy, der me sette opp og er ansvarleg for det tekniske. Ganske kult! Utan om (frivillig) revy, vil vervet bestå av å støtta med å leige ut utstyr og gjera noko sosialt i ny og ne.

Dersom du vil auke din tekniske kompetanse, bli med å gjera Byggrevyen fantastisk utan å vera på scena, og ha eit lite, kult verv. Søk TU.

  

 

UKEtårnkomitéen

 

UKEtårnkomitéen har opptak! Vi er på utkikk etter en byggeleder og byggere som har lyst til å være med bygge UKEtårnet til UKA21. Dette blir en gøy og sosial periode, og vi trenger flere.

Som byggeleder vil du ha ansvaret for planlegging og gjennomføring av selve byggeperioden før UKA. I byggeperioden kommer hele komitéen til å arbeide, men som byggeleder eller som bygger vil du ha noe mer ansvar for at de tekniske løsningene gjøres riktig, og fungere som veiledere for dem som ikke har mye byggeerfaring fra før.

For byggeledervervet er det ønskelig med fagbrev. Fagbrev er også en fordel for byggervervet, men det viktigste er noe praktisk erfaring og engasjement.

Mesteparten av arbeidsmengden vil være i forkant av og i byggeperioden før UKA. Likevel ønsker vi at du blir med allerede nå, for å bli mer kjent med prosjektet og resten av komitéen.

 

Ta gjerne kontakt med komitéen ved spørsmål eller for en uforpliktende prat.