Ingeniørkoblingen: Ø.M. Fjelds nettverksarrangement

🚀 Venter du på å få slippe til? Hos oss får du sjansen!🚀

Hvert år ansetter Ø.M. Fjeld sommerstudenter og nyutdannede prosjektingeniører til våre prosjekter på Østlandet. I år inviterer vi til et eksklusivt nettverksarrangement på det prestisjefylte Britannia Hotel i Trondheim! 9.November. Hvis du er en ingeniørstudent ved NTNU Trondheim som ønsker å utforske spennende karrieremuligheter, er dette et event du ikke vil gå glipp av. Vi ønsker å treffe både deg som er på utkikk etter sommerjobb, og deg som snart er ferdigutdannet ingeniør eller sivilingeniør innen bygg og ønsker å høre mer om rollen som prosjektingeniør og prosjektlederrollen hos oss. Du har tilhørighet på Østlandet og ønsker å bosette deg her etter endte studier. 12 studenter blir plukket ut til å delta på dette arrangementet der du får alt av mat og drikke dekket. Vi håper på å høre fra studenter på alle trinn, men ønsker å bli kjent med deg som er motivert til å gjøre karriere hos entreprenør.

📅 Dato: Torsdag 9. November

🕒 Tidspunkt: 11.30

🏨 Sted: Britannia Hotel, Trondheim

Hvorfor delta?

🤝Møt Ø.M. Fjeld-teamet: Få en eksklusiv sjanse til å møte noen av våre ingeniører som ønsker å dele egne erfaringer om reisen fra student til prosjektingeniør, og muligheten til å bli kjent med leder for rekruttering som er ansvarlig for å velge ut de som tilbringer sommeren 2024 hos oss.

🌟Rekruttering: Lær om sommerstudent- og prosjektingeniørprogrammet hos Ø.M. Fjeld. Denne dagen får du mulighet til å bli kjent med oss og øke sannsynligheten for enten sommerjobb eller fast jobb hos en av Østlandets ledende entreprenører.

🎁 Gaver og Overraskelser: Delta i vår spennende konkurranser og vinn fantastiske premier!

🎉Mat, drikke og sosialisering: Som deltaker får du lunsj, middag og drikkevarer og vi tilrettelegger for en kveld med mye moro og god tid til å bli kjent!

Vi har begrensede plasser og vil gi direkte beskjed til de som blir valgt ut for nettverksarrangementet denne runden.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Forretningsområde: Sommerstudent (ingeniør)

Søknadsfrist: October 22, 2023

Antall stillinger: 12

Søk her: https://karriere.omfjeld.no/jobs/3158745-ingeniorkoblingen-o-m-fjelds-nettverksarrangement