[Stillingsannonse] B-CONSULT

Vi søker nyutdannet sivilingeniør i Bygg og Miljøteknikk – Konstruksjon

B-Consult AS er et lite rådgivende ingeniørfirma i Oslo spesialisert innenfor bygge- og konstruksjonsteknikk.

Vi søker nå en nyutdannet og ambisiøs sivilingeniør fra Bygg og miljøteknikk, med hovedprofil innen konstruksjonsteknikk.

Vi er for tiden 8 ansatte og holder til i lokaler sentralt på Lilleaker i Oslo, nær både gode tog-, trikk- og bussforbindelser i kort avstand til sentrum. B-Consult ble etablert i 1988 og har gjennom lang erfaring etablert oss som en foretrukken samarbeidspartner for en rekke arkitekter, entreprenører og byggherrer.

Selv om B-Consult har holdt på med byggeteknikk i over 3 tiår allerede, består teamet i dag av en ung og sammensveist gjeng. Utenom arbeidstiden har vi jevnlige sosiale aktiviteter, som lønningspils, turer, sommerfester og andre hyggelige ting vi finner på sammen!

Hos oss vil du få bryne deg på alt fra komplekse arkitekttegnede eneboliger og boligblokker til idrettsbygg, barnehager, skoler, industri- og næringsbygg, både rehabilitering og nybygg. Vi har meget varierte oppdragstyper og det er store muligheter for mye ansvar og spennende utfordringer allerede fra starten av karrieren.

I B-Consult vil du inngå i et lite, men faglig sterkt team som jobber tett sammen i mange ulike prosjekter. Vi har fokus på levere svært konkurransedyktige og gjennomtenkte løsninger til våre kunder og samarbeidspartnere, og det er en forutsetning at den rette kandidaten er en nysgjerrig ingeniørspire, med ambisjoner om å bidra til gode, miljøriktige og teknologisk fremoverlente løsninger.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Opptegning og modellering av konstruksjoner

• Beregning og dimensjonering av betong-, stål og trekonstruksjoner

• Prosjektoppfølging, kundekontakt og møtevirksomhet

 

Personlige og faglige egenskaper vi ser etter:

• Utadvendt, sosial, strukturert og initiativrik

• Sterke akademiske resultater særlig innen konstruksjonsfagene

• Praktisk forståelse av konstruksjonssystemer og byggeteknikk

• Noe erfaring med Revit, Tekla, Fem-design, Robot eller tilsvarende

• Erfaring fra relevant sommerjobb

Om DU er klar for en pangstart på karrieren med bratt læringskurve, masse ansvar og svært hyggelig arbeidsmiljø – ikke nøl med å søke! Vi kan tilby en utfordrende og variert arbeidshverdag, erfarne kolleger og svært konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten.

Spørsmål til stillingen og søknad med CV og karakterutskrift, evt. attester, sendes til Fredrik Bjercke, fredrik@b-consult.no / 930 22 926

Søknadsfrist: Fortløpende, men senest 1. januar |Tiltredelse: August 2024 eller etter avtale