[Stillingsannonse] Deltidsstilling i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning søker 1-2 studenter til en godt betalt deltidsstilling innen bærekraft og klima.

Kunne du tenkt deg en relevant, godt betalt og spennende deltidsjobb ved siden av studiene? Da er Kjeldsberg Eiendomsforvaltning perfekt for deg! De søker 1-2 engasjerte studenter som kan bli en del av teamet for energi og miljø i avdeling for bærekraft og teknologi. Her vil du vil jobbe med spennende og lærerike oppgaver, fortrinnsvis i engasjement for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.
 
Vi søker deg som er interessert i og har kunnskap innen fagområder som omhandler bærekraft og energibruk i bygg- og eiendomsbransjen. Det er viktig for oss at du er ansvarlig, engasjert, fremtidsrettet og opptatt av å bidra til et godt fellesskap. Verdifulle egenskaper er å kunne jobbe analytisk og strukturert. Som en del av et team bør du like å jobbe prosjektrettet og med andre, du er samarbeidsorientert positiv og løsningsorientert.
 
Stillingen passer for studenter innen energi og miljø, industriell økologi, fornybar energi, VVS, bygg- og miljøteknikk, eller lignende.
 
Arbeidet vil innebære:
  • Praktisk og strategisk arbeid med klima og bærekraft for Kjelsberg Eiendoms kunder.
  • Bærekraftrådgivning for store og små virksomheter.
  • Kartlegge og forbedre miljøytelse for bygg ved hjelp av for eksempel BREEAM, Miljøfyrtårn, energimerkeordningen, livssyklusanalyser (LCA/LCC), og andre relevante energi- og miljøverktøy.
  • Energi- og inneklimaberegninger.

Du får:

  • Spennende og relevant prosjekterfaring
  • Konkurransedyktig lønn
  • Muligheten til å jobbe tett sammen med dyktige bransjespesialister og kunder

Oppstart er i januar 2023 og stillingsandel avtales nærmere. Det må påregnes en 10%-30% stilling, som tilsvarer om lag 10 timer/uke. Arbeidssted vil være ved hovedkontoret til Kjeldsberg Eiendom på Sluppen i Trondheim.

Om oppdragsgiveren

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS er en totalleverandør innen forvaltning og drift av eiendom. De leverer drift- og forvaltningsløsninger som skaper trygghet hos eierne og trivsel for leietakerne. Les mer om Kjeldsberg eiendomsforvaltnig her: https://kjeldsberg-ef.no/

Søk her!