[Stillingsannonse] Fast jobb hos Midtnorsk Betongsprøyting AS

Er du nyutdannet, syns anleggsbransjen er spennende og er du over gjennomsnittet interessert i sprøytebetong?  
Midtnorsk Betongsprøyting AS er et datterselskap av Implenia Norge AS og leverer tjenester til Implenias prosjekter, i tillegg til at de leverer  tjenester til egne kunder. Hovedaktiviteten er betongsprøyting, betongrehabilitering, sprøytemembran og tetting med injeksjon. Selskapet omsetter for omtrent 45 millioner i året og har totalt 8-10 prosjekter i sin portefølje. Prosjektene varierer i størrelsesorden og kompleksitet. Til sammen er vi 10 erfarne og faglig dyktige ansatte i organisasjonen.  

Midtnorsk Betongsprøyting ønsker å utvide organisasjonen sin og søker en prosjektingeniør . Der kan du få en spennende mulighet til å påvirke arbeidet i selskapet og opparbeide deg ansvar innen driften og prosjektene. Du vil bli en del av et solid faglig team, samtidig som du vil være nært tilknyttet moderselskapet Implenia og bli en del av vårt fagmiljø innen HMS, Kvalitet og Ytre Miljø.  

I denne stillingen vil du få gode muligheter til å utvikle rollen din, og vi søker etter en engasjert og dreven prosjektingeniør som er læringsvillig og selvstendig. Muligens er du også over gjennomsnittet interessert i sprøytebetong? Da vil vi høre fra deg!
 
Liker du å jobbe selvstendig og er du klar for nye utfordringer? 
Vi søker en prosjektingeniør som får ansvar for et bredt spekter av arbeidsoppgaver hvor du i stor grad kan forme stillingen din ettersom dette er en ny rolle i organisasjonen vår. Vi ønsker at du skal støtte selve driften av Midtnorsk Betongsprøyting, både i oppfølging av  prosjekter samt i selskapets overordnede oppgaver. Dette vil innebære at du må være kreativ, engasjert og ønsker å sette deg inn i nye områder. Vi ser også etter en spire som har en ekstra interesse for sprøytebetong da dette er selskapets hovedaktivitet. I denne stillingen kan vi også se for oss at du vil vokse inn i en større faglig rolle hvor du rådgiver og leder produksjonen i driften.  

Arbeidshverdagen vil også bestå av en administrativ rolle i tillegg til det praktiske arbeidet ute på våre prosjekter. Arbeidssted bestemmes etter avtale.   

Arbeidsoppgaver (ikke begrenset til eller uttømmende liste) 
  • Ansvarlig i oppfølging av HMS, Ytre Miljø og Kvalitet for selskapet. Du vil også være del av faggruppene i Implenia som jobber systematisk innenfor disse fagområdene.  
  • Ansvarlig for dokumenthåndtering og oppfølging av dokumentasjon 
  • Faglig støtte innen tjenester og prosjekter 

Slik får du det hos oss 
Hos Midtnorsk Betongsprøyting blir du en del av en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, trivelige kolleger og en jordnær arbeidskultur. Du får en variert og utfordrende stilling i et etablert firma hvor ingen dager er like. Du får også gode muligheter til å utvikle deg og du vil motta god støtte fra et faglig sterkt team. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en sunn bedriftskultur med ordnede arbeidsforhold.  

Er dette deg?  

  • Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør på bachelor-nivå  
  • Interesse for anleggsbransjen, og spesielt stor nysgjerrighet innenfor sprøytebetong 
  • Strukturert  
  • Engasjert og kreativ 
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig 
  • Gode dataferdigheter 
  • Du er mobil og åpen for pendling  

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, håper vi å motta din søknad. 

Søk her!

Søknadsfrist 30.11.22

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt 

Prosjektsjef Jan Eivind Folkedal 

+47 917 49 246/ jan.eivind.folkedal@implenia.com