[Stillingsannonse] Fast jobb som prosjektingeniør hos Backe

Vi søker dyktige nyutdannede Prosjektingeniører

Sentrale arbeidsoppgaver
Som prosjektingeniør hos oss jobber du på en av våre spennende prosjekter med faglig variasjon og får en viktig rolle med varierte oppgaver, mye ansvar og tett oppfølging av erfarne kollegaer.

Du deltar i planlegging og gjennomføring av byggeplassens daglige drift og typiske oppgaver vil kunne bestå av:
– HMS, kvalitet og miljøarbeid
– Oppfølging av UE og egenproduksjon
– Innkjøp og kontraktskriving 
– Prosjektering og kalkulering

Dine kvalifikasjoner
Vi ønsker deg som er nyutdannet med relevant utdannelse innen byggfag (sivilingeniør, byggingeniør, fagskoleingeniør eller høyskoleingeniør) som kommuniserer godt på både norsk og engelsk. Hvis du har relevant bransjeerfaring fra tidligere er dette positivt, men ikke et absolutt krav.

Egenskaper for å lykkes i rollen
Du er en lagspiller, med masse pågangsmot og stort engasjement og du liker oppgaver med variasjon og høyt tempo. Du er topp motivert og har et stort ønske om å videreutvikle din kompetanse og å dele kunnskap og erfaringer. Du er nysgjerrig på teknologi og nye digitale muligheter og tør å utfordre arbeidsrutiner og måten vi jobber på.

Våre verdier “faglig dyktig, ærlig og ambisiøs” er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse. 

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg! 

Bli en av oss i Backe
Hos oss blir du en del av et faglig dyktig team i et svært godt arbeidsmiljø, med korte linjer og lite byråkrati. Du får påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen av selskapet. Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe – nå har du mulighet til å bli en del av oss!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø. 
I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger. 
Søknader behandles fortløpende. 

Søknadsfrist:
30.11.2022
Arbeidsgiver:
Backe Østfold AS
Sted:
Gamle Fredrikstad

Trykk på lenken for å søke eller for mer info om stillingen!