[Stillingsannonse] Fast stilling i NCC sin byggevirksomhet

Nyutdannet 2023, NCC Building Norge (Bygg)
Søknadsfrist: 2022-11-06 –
Søk her
 
Jobb med oss. Bygg din fremtid.
NCC er et av Nordens største entreprenørselskaper med over 13 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det gir oss bredde og kompetanse til å utvikle noen av de største og mest komplekse prosjektene i hele Norden. Vår bransje er i stadig utvikling og vi i NCC skal være med å lede denne utviklingen.

NCC har fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter kloke hoder som identifiserer seg med våre verdier og som ønsker å bidra til smarte og bærekraftige løsninger. Vi blir aldri bedre enn våre medarbeidere. Derfor er utvikling av våre ansatte en av våre viktigste oppgaver. I NCC har du gode muligheter til å forme din egen karriere og utvikle deg og din fagkunnskap. 

Nyutdannede til vår byggevirksomhet, NCC Building Norge
Er du ferdig eller snart ferdig med din utdanning? I NCC har du muligheten til å bli del av et sterkt fagmiljø, med dyktige kollegaer som jobber med noen av de mest spennende prosjektene i bygg- og anleggsbransjen.

NCC Building Norge er en del av NCC Building Nordics som betjener våre norske, danske og finske markeder. Høy kompetanse og gjennomføringsevne innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder gjør NCC Building Norge til en foretrukken partner. NCC Building Norge har et særlig fokus på å utvikle prosjektene i en tidlig-fase med sine kunder, slik at man i fellesskap kommer frem til de totalt sett mest optimale løsningene for pris, kvalitet og bærekraft.
Norge skal NCC Building være en foretrukken samspillspartner og entreprenør med et spesielt fokus på segmentene kontor, helsebygg, undervisningsbygg og badeanlegg/svømmehaller. Les gjerne mer om flere av våre spennende prosjekter her.

Å jobbe i NCC
Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, og søker deg som har tatt utdanning som ingeniør eller sivilingeniør. Det kan også være en fordel om du har noe erfaring fra bransjen f.eks. gjennom tidligere sommerjobber eller liknende.

Som nyutdannet vil arbeidsoppgavene variere ut i fra hva slags prosjekt du tilhører og jobber på, og hvilken fase prosjektet er i når du starter. Typiske arbeidsoppgaver kan f.eks. være innen:
– HMS-oppfølging, oppfølging av underentreprenører, kontraktsarbeid, innkjøp, kalkulasjon, mengdeuttak i modell (BIM), logistikk og driftsplanlegging.

NCC Building Norge er lokalisert ved 4 forskjellige avdelingskontor; ett i Midt-Norge og tre på Østlandet:
– Building Midt-Norge (Trondheim/Trøndelag)
– Building Stor-Oslo
– Building Viken Vest (Asker, Drammen, m.m.)
– Building Viken Øst (Follo, Østfold, m.m.)

Hvor mange nyutdannede vi tar inn vil variere etter hvilke prosjekter som pågår og hva behovet hos de forskjellige avdelingene er.

Vår søknadsprosess
I stedet for søknadsbrev ber vi deg besvare spørsmålene vi stiller på søknadssiden vår.
I tillegg ønsker vi at du laster opp kopi av CVkarakterutskrift(er) og eventuelle jobbattester fra tidligere arbeidsgivere.

Legg gjerne inn din søknad i dag! Vi tar imot søknader frem til søknadsfristen 6. november 2022. 
I år vil vår rekrutteringsprosess legges opp på følgende måte:
– I løpet av søknadsperidoen vil utvalgte kandidater få tilsendt online tester (evnetest + personlighetstest) som gjennomføres før videre seleksjon
– Kandidater som går videre etter tester vil bli invitert til 1. gangsintervju
– Det vil deretter gjennomføres 2. gangs intervju med bl.a. rekrutterende leder
– Sluttkandidater vil motta tilbud og arbeidsavtale til signering

Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer.

Vi gleder oss til å motta din søknad!
NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.
 
Søk her

Kontaktpersoner:
Lisa Buer Førland
HR-spesialist
+47 458 99 517