[Stillingsannonse] Graduate Bygg – året 2024/25

Har du lyst å starte din karriere med mange ulike muligheter? Som muligheten til å bli kjent med en kompleks verdikjede med svært mange ulike fagområder, eller muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som Litago, Jarlsberg, Biola eller YT? Som Graduate blir du fulgt opp av din egen mentor og vil lære fra noen av de flinkeste folkene i bransjen, og ikke minst: du er med på å skape Et levende Norge.

Vi søker etter nyutdannede til vårt Graduate Program med oppstart i september 2024. Du vil bli fast ansatt fra første dag. Dette er en spennende mulighet for deg som kan tenke deg å bli med oss inn i fremtiden og kick-starte din karriere i TINE! 

Som deltaker i TINEs Graduate-program, vil du få en grundig introduksjon til TINE som selskap, samtidig som du har ansvar for egne oppgaver og prosjekter. I programmet vil du få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, hvor viktige temaer vil være dypdykk i fag, selvinnsikt, samhandling og kommunikasjon. Gjennom felles samlinger og kortere opphold i flere avdelinger vil du få god kjennskap til hele TINEs verdikjede. Du får mulighet til refleksjon og støtte i møte med de andre deltagerne, mentor og leder – og du vil få et solid sosialt og faglig nettverk.

Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til å videreutvikle vår virksomhet. En Graduate i TINE vil følge et felles Graduate-program med deltagere fra flere områder i konsernet.  Programmet har en varighet på ett år.  

Arbeidsoppgaver

Avdelingen Teknologi & Investering er ansvarlig for at TINE Forsyning utvikler og gjennomfører strategi og retningslinjer på teknologiområdene Ytre Miljø, Bærekraft, Energi, Automasjon, Digitalisering og Vedlikehold. Avdelingen har ansvaret for masterplanen for den operative driften, inkludert kortsiktig og langsiktig investeringsbehov. 

Som Graduate Analytiker Bygg – Teknologi & Investering vil du bli en sentral ressurs i arbeidet med å utarbeide beste praksis for byggteknikk i TINE Forsyning i tråd med DRIV prinsippene, bistå i investeringskartlegginger på TINEs produksjonsanlegg nasjonalt og internasjonalt, støtte anleggene med byggfaglig kompetanse i konkrete investeringsprosjekter, samt sikre at TINE har god byggteknisk kompetanse som også ivaretar spesielle krav i forhold til næringsmiddelproduksjon 

I TINE Forsyning kan du lære av de beste innenfor fagområder som Produktutvikling, Produksjon, Planlegging, Supply chain, Operasjonell strategi, teknologi og investeringer.

Videre karrieremuligheter i TINE vil være mange.

Kvalifikasjoner

Master i Byggtekniske fag

Språk: norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Jobber selvstendig og strukturert med sterkt forretningsfokus
  • Er en god bidragsyter i teamet og samarbeider godt på tvers
  • Er en god kollega som støtter, oppmuntrer og aktivt deler av egen kunnskap
  • Trigges av vår visjon om å bidra til å skape et levende Norge

Vi tilbyr

  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt og erfarent fagmiljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling
  • Et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kolleger som er engasjert i faget sitt
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Som del av TINE-familien tilbys du fleksibel arbeidshverdag, med arbeidssted på TINEs hovedkontor på Kalbakken, en 10 minutters togtur fra Oslo sentrum. Her har vi hyggelige og nyoppussede lokaler med parkeringsmuligheter for bil og sykkel, komplett treningsrom og god kantine.

Finner du stillingene interessante? Ta gjerne kontakt med kontaktpersonen under for en prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk.

SØK HER: https://3080.webcruiter.no/main/recruit/public/4682978033?&language=nb&use_position_site_header=0&culture_id=NB-NO&url_org=3080