[Stillingsannonse] Hydro Energi

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Byggingeniør

Hydro Energy har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de tre største vannkraftprodusentene i Norge og en betydelig markedsaktør i Norden og Brasil. Vi er ansvarlig for å utvikle nye forretningsmuligheter for Hydro innen både fornybar energi, hydrogen og batterier, og vi støtter alle Hydros forretningsområder innen kontrakter, forsyningssikkerhet og rammevilkår for energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Hydro Energi Sogn drifter og utvikler vannkraftverk i Årdal og Luster. Organisasjonen består av 27 medarbeidere, i hovedsak operatører og ingeniører. Vi er et tverrfaglig team, med godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer.

Hydro Energi Sogn ser nå etter en entusiastisk og dyktig Byggingeniør, som ønsker å ta del i vår spennende reise og bidra til å levere på Hydro sine ambisiøse bærekraftsmål.

Din rolle som Byggingeniør: 
Som Byggingeniør i Hydro Energi Sogn blir du en del av et tverrfaglig ingeniørteam. Du vil bli en nøkkelressurs i utviklingen av nye kraftverkprosjekter, men også en sentral ressurs i rehabilitering av eksisterende vannkraftsinstallasjoner. 

Ditt ansvarområde vil blant annet være prosjektledelse og kontraktshåndtering; hovedsakelig innenfor byggfaget. Du vil delta i – og lede – prosjekter som fremmer utviklingen av Hydro Energi sine anlegg i Sogn, med fokus på byggfaget. Sammen med Vassdragsteknisk ansvarlig og driftsorganisasjonen vil deltakelse i oppfølgingen av daglig drift, spesielt ute i reguleringsanlegg, være en viktig del av rollen.

Vi søker deg som:

 • Har en mastergrad/bachelor innen byggfag, eller annan relevant utdanning og praksis
 • Både nyutdannede og mer erfarne kandidater er velkomne til å søke
 • Er lidenskapelig opptatt av byggfaget; du er praktisk orientert og likar å ta initiativ
 • Kan bistå med utarbeidelse av underlag for kontrakter samt være sentral i evaluering og oppfølging av leverandører
 • Kan på sikt tre inn i rollen som byggeleder og kontrollør
 • Trives med ansvar, og har ambisjoner om å lede prosjekter for å videreutvikle Hydro Energi Sogn
 • Behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Trives med en travel hverdag på kontor og ute i reguleringsanlegget
 • Har en positiv innstilling

Hvorfor velge oss:

I Hydro vet vi at det er menneskene som gjør en forskjell. Derfor legger vi stor vekt på både faglig og personlig utvikling. På den måten bygger vi et fellesskap av kompetente og motiverte kolleger som bidrar til å løse utfordringene som vi og verden står overfor.

Vi tilbyr:

 • En trygg arbeidshverdag 
 • En spennende mulighet til å være med på utviklingen av Hydro Energi Sogn
 • Mulighet for å arbeide i Norges vakreste reguleringsanlegg med Jotunheimen som nærmeste nabo 
 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Et tverrfaglig arbeidsmiljø preget av kompetanse, stoltheit og nytenking
 • Et tett samarbeid med Hydro Energi sine øvrige lokasjonar, og mulighet for å delta i fagnettverk for kunnskapsdeling

Annen informasjon:
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Arbeidsplass vil være Øvre Årdal eller Fortun.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
 

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennsker.

Søknadsfrist: 12.11.2023

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Kristen Johannes Rockland Aarethun
Mobil: (Norway +47) 91862919

Rekrutterer:
Bodil Madslien
Mobil: (Norway +47) 41617458

Publisert den:  16. okt. 2023

Sted:  

Årdal, NO, 6884 Årdal, NO, 6877

Avdeling:  Operation & Maintenance Support

Forretningsområde:  Hydro Energy(ENER)

Juridisk enhet:  Hydro Energi AS

Stillingstype:  Fast Søk nå 

Søk her: https://jobs.hydro.com/Hydro/job/%C3%85rdal-Byggingeni%C3%B8r-6884/994647701/