[Stillingsannonse] Ledige stillinger hos Multiconsult

Rådgivere bygningsfysikk, energi og bygningsforvaltning
Bergen Multiconsult AS sin seksjon Bygningsforvaltning & Bygningsfysikk i Bergen er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse og kapasitet innen disse to fagområdene. Vi ser i den forbindelse etter 1-3 sivilingeniører som er faglig sterk. Både nyutdannede og erfarne søkere er aktuelle.  

Som ansatt hos oss vil du bli en del av flere veldrevne faglige kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.  

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?  

 ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER 

I rollen som sivilingeniør vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Nye Askøy VGS, Bruinspeksjoner, NLA Høgskolen, Hotell Domkirkegaten, Sotrasambandet, Bergen Brannmuseum, samt diverse BREEAM-NOR-, klimagass-, betongkontroll-, tilstandsanalyse- og miljøkartleggingsoppdrag.   

Hos oss vil du få en viktig rolle innen våre arbeidsoppgaver knyttet til nybygg og eksisterende bygg. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.  

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og prosjektering. Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:  
 • Bygningsfysikk (rådgivning, prosjektering og uavhengig kontroll).
 • Bygningsforvaltning (tilstandsanalyser, betongkontroll, bygningsvern og skadesaker).
 • Energi-, kuldebro-, dagslys-, termisk inneklima- og klimagassberegninger.
 • Miljøkartlegging, samt BREEAM-NOR AP og Revisor.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT 

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?  

Er du en person som er strukturert og løsningsorientert, samt som trives med å jobbe selvstendig og/eller i tverrfaglige team? Er du faglig sterk og har et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre tilstøtende fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: 

 • Sivilingeniør/Mastergrad innen Bygg og Miljøteknikk eller Energi og Miljø.
 • Faglig spesialisering innen bygningsfysikk, husbyggingsteknikk, bygningsforvaltning, energibruk i bygninger, inneklima, tilstandsanalyser, klimagassberegninger, miljøkartlegging, BREEAM og/eller bestandighet, vedlikehold og reparasjon av betongkonstruksjoner.

HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram 
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet 

LITT MER OM OSS

I forretningsenhet Vest har vi et innovativt arbeidsmiljø med ca. 300 medarbeidere. Til sammen representerer vi de fleste fagmiljøer, og jobber både enfaglig og tverrfaglig. Multiconsults regionskontor i Bergen ligger på Nesttun langs bybanetraséen, omtrent 10 minutters kjøretur fra Bergen sentrum.

Avdeling Bygg og Industri favner om 100 rådgivere, hvor seksjon Bygningsforvaltning & Bygningsfysikk utgjør 13 av disse.

Vi har et nært samarbeid med alle regionene i Norge. Bygningsforvaltning & Bygningsfysikk er et miljø med fokus på utvikling av høy faglig kompetanse. Vårt største konkurransefortrinn skal være å ha den beste kombinasjonen av spisskompetanse, generell kompetanse, multifaglighet, størrelse og landsdekkende tilstedeværelse.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!  

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Bygningsforvaltning & Bygningsfysikk, sivilingeniør Bjarne Høstmark, epost: bjah@multiconsult.no.  

Kontaktpersoner:

Bjarne Høstmark

Seksjonsleder Bygningsforvaltning og Bygningsfysikk Vest

bjah@multiconsult.no

Søk her:
https://www.multiconsult.no/karriere/ledige-stillinger2/?rmpage=job&rmjob=1181&rmlang=NO