[Stillingsannonse] Nyutdannet, lagspiller og idérik?

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi 50 idérike og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss. Vi ser etter deg som er nyutdannet innen relevante ingeniør- eller økonomifag, har bakgrunn fra teknisk fagskole, elektro, HMS, IT/BIM, logistikk eller kvalitet.

Finn ut mer og søk her! | Søknadsfrist: 15. november 2023

Dette vil du jobbe med

Din jobbhverdag vil være på prosjekt, anlegg, i driftskontrakter eller på kontor. Du vil få faglig variasjon med oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil også kunne få ansvar innenfor f.eks. kontrakt, prosjekteringsledelse eller tilbud/anbud, og mye mer! Som nyutdannet deltar du i vårt nyutdannetprogram Fundament. Her vektlegger vi erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede.

Dette ser vi etter hos deg

Du er en lagspiller og har lyst til å bli en del av våre faglige sterke miljøer. Du bør være av den engasjerte typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Du trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. I Veidekke er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid og ledelse sentralt hos oss. Har du i tillegg forretningsforståelse er vi garantert en god match! Kan du utfordre oss?

Vi har mange kloke hoder hos oss, men verden forandrer seg raskt og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke nytt i stort og smått. Vi trenger å bli utfordret og vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre. Vi er avhengig av kontinuerlig tilførsel av ny kompetanse, pågangsmot og engasjement. Vi har satt oss klimamål i tråd med Parisavtalen og sikter på å nå klimanøytralitet innen 2045. Målet for klimagassreduksjon følges opp på linje med økonomiske mål og mål for HMS. Dette er mål vi tar med oss inn i våre prosjekter.

Vi tilbyr deg:

· Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier de ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet

· Sosiale aktiviteter gjennom Ung i Veidekke

· Firmahytter i store deler av landet

· Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner

· Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

· En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling

· Gode kollegaer som heier på hverandre

· Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg

· En fadder som du kan sparre ekstra godt med der du blir lokalisert

· Gode muligheter for å bygge deg et solid nettverk

· Egen bedriftshelsetjeneste

· Gøy på jobben! Vi snakker mer om det på jobbintervjuet

Vi har virksomhet i mange deler av landet, og kollegaer som ser frem til å bli kjent med deg. Søknadsfristen er 15. november og oppstart vil være høsten 2024. Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke.

Om arbeidsgiveren

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og nær halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke Bygg driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,3 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 800 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Veidekke Infrastruktur driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,5 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer