[Stillingsannonse] Sommerjobb 2024 ingeniør AF Gruppen

Sommerjobb AF bygg:

Lurer du på hvordan en fremtidig karriere i AFs byggenheter kan se ut? I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning. Gjennom din nysgjerrighet og stå-på-vilje vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i entreprenørbransjen. Vår kultur er preget av høy trivsel, eierskap og stolthet. Nå har du mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med engasjerte kollegaer.

Les mer og søk her:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2023/09/af-bygg—sommerjobb-ingenior-2024/

AF Decom – Sommerjobb ingeniør 2024

Lurer du på hvordan en fremtidig karriere i AF Decom kan se ut? I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning. Gjennom din nysgjerrighet og stå-på-vilje vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i entreprenørbransjen. Vår kultur er preget av høy trivsel, eierskap og stolthet. Nå har du mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med engasjerte kollegaer.

Les mer og søk her:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2023/09/af-decom—sommerjobb-ingenior-2024/

AF Energi – Sommerjobb ingeniør 2024

Lurer du på hvordan en fremtidig karriere i AF kan se ut? I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning. Gjennom din nysgjerrighet og stå-på-vilje vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i entreprenørbransjen. Vår kultur er preget av høy trivsel, eierskap og stolthet. Nå har du mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med engasjerte kollegaer.

Les mer og søk her:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2023/09/af-energi—sommerjobb-ingenior-2024/

AF Konsern – Innovasjon & Digital – Sommerjobb 2024

Kan du se for deg en framtidig karriere i AF? Etter stor suksess med tidligere sommerprosjekter ser vi på nytt etter teknologistudenter som er nysgjerrige på innovasjonsarbeidet i en av Norges fremste entreprenørvirksomheter. I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og har derfor etablert en egen avdeling som jobber med å utforske og utvikle nye løsninger for at vi skal lykkes med å nå vår visjon; å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden.

Les mer og søk her:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2023/09/sommerjobb-2024—utviklere-og-data-scientists-i-innovasjon–digital—af-konsern/

AF Anlegg – Sommerjobb ingeniør 2024

Kan du se for deg en sommerjobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Anlegg er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største anleggsprosjektene i Norge og Sverige. Vår kultur er preget av høy trivsel, eierskap og stolthet. Nå har du mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med engasjerte kollegaer.

Les mer og søk her:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2023/09/af-anlegg—sommerjobb-ingenior-2024/

Søknadsfrist: 12.11.2023