[Stillingsannonse] Sommerjobb Advansia 2023

 • Oslo, Norge
 • Praktikant
 • Avdeling: Project Management
 • Contract Type: Temporary

Beskrivelse av bedriften

Advansia er Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri – og anleggsprosjekter. Vi har nærmere 400 fast ansatte som har fokus på sterk prosjektgjennomføring på byggherresiden i utførelsesfasen. Vår ambisjon er å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart.

Jobb-beskrivelse

Vi søker dedikerte studenter til sommerjobb 2023! 

Har du lyst til å være med i ledelsen av byggeprosjekter? Test ut hverdagen som byggeleder i en sommerjobb hos oss.

Som sommerstudent i Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Hvem er du? 

Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere og ser derfor etter deg som har driv, er fremoverlent, nysgjerrig og omsorgsfull. Du trives i team, samarbeider godt og liker å spille andre gode. Som person er du trygg nok til å være selvstendig også i en opplæringsfase. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, og arbeider systematisk og løsningsorientert. Du tar ansvar!

Du må i tillegg ha følgende studiekompetanse:

 • 4-års student på et masterstudium. Relevante studieretninger kan være: 
  • Bygg og miljøteknikk
  • Energi og miljø
  • Elektro/automasjon
  • VVS 
  • VA 

Vi tilbyr deg muligheten til å få hands-on erfaring fra byggeplass, lære av erfarne bygge- og prosjektledere, gode lønnsbetingelser samt mulighet for fast ansettelse etter endt studium. Sommerjobben har en varighet på 8-10 uker med oppstart medio juni og arbeidsstedet vil være på et prosjekt i Oslo området eller i Trondheims området.

Vi ber om at du sender et søknadsbrev hvor du skriver litt om din motivasjon for å jobbe hos oss, og at du sender CV med bilde samt vitnemål og attester.

Frist 10.11.2022, vi ser frem til motta din søknad. Søkere vil vurderes etter søknadsfrist. 

Søk eller få mer informasjon gjennom linken under:
https://jobs.smartrecruiters.com/AFRY/743999852337941-sommerjobb-advansia-2023