[Stillingsannonse] Sommerjobb Advansia 2024

  • Oslo, Norge
  • Kontrakt
  • Avdeling: Other
  • Contract Type: Temporary

Beskrivelse av bedriften

Advansia er Nordens største og ledende fagmiljø innen prosjektadministrasjon på byggherresiden med kjernekompetanse innen prosjekt- og byggeledelse i gjennomføringsfasen. Vi har gjennom flere tiår ledet et mangfold av prosjekter av stor samfunnsmessig betydning slik som sykehus, universitetsbygg, store kulturbygg, kommunale tilbud på utdanning, helse og omsorg, forsvarsanlegg, industrianlegg, jernbane, veg og annen infrastruktur. Vi har en helt unik prosjektportefølje som strekker seg fra små prosjekter til større milliard prosjekter. For tiden er vi involvert i bl.a. Hartvig Nissen VGS, Furuset Hageby, Ski VGS, Lørenskog VGS, Fornebutårnet, nye Drammen sykehus, nye Aker og Riksen, Posten Eiendom, Livsvitenskapsbygget, Magasinparken, Regjeringskvartalet, Norsk Havteknologisenter og Ny Sikkerhetspsykiatri for å nevne noen.

Jobb-beskrivelse

Drømmer du om å lede spennende byggeprosjekter? Grip sjansen til å utforske hverdagen som en byggeleder i en sommerjobb hos Advansia. 

Som sommerstudent i Advansia kan du få komme tett på et byggeprosjekt i en rolle som byggelederassistent og få jobbe sammen med våre erfarne og dyktige bygge- og prosjektledere. Du vil bli en viktig del av teamet som leder byggeprosjekter og får være med på å sikre kvalitet, økonomi, fremdrift og sikkerhet ute i prosjektene. Du kan få mulighet til å jobbe med ulike entrepriser, bistå med å koordinere disse og bidra til prosjektets suksess.

Er du den vi leter etter?  

Vi søker engasjerte, nysgjerrige og fremoverlente studenter – de fremtidige superheltene i bransjen! Vi trenger noen som kan ta initiativ og jobbe selvstendig, samtidig som du er en sterk lagspiller og har et ønske om å jobbe sammen med andre mot et mål. Klare og tydelige kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig er essensielt. Vi ser etter deg som tar ansvar!  

Vi vil vurdere 4. års studenter fra et masterstudium innen et av områdene:  

  • Bygg og miljøteknikk  
  • Energi og miljø  
  • Industriell økonomi  
  • Elektro/automasjon  
  • VVS  
  • VA 

Hva får du av en sommerjobb hos oss?  

I en sommerjobb hos oss vil du få en unik innsikt i ledelsen av et byggeprosjekt som byggherre. Du får verdifull hands-on erfaring fra byggeplassen og mulighet til å få veiledning og lære av våre erfarne bygge- og prosjektledere. Du vil få bryne deg på forskjellige oppgaver, ulike utfordringer og kjenne på ansvar i prosjektet. Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere, så det er viktig at du er trygg nok til å være selvstendig og kaste deg ut i nye situasjoner. Belønningen? En konkurransedyktig lønn og mulighet for fast jobb etter endt masterstudie. Du vil få mulighet til å følge noen av de største utbyggingsprosjektene som pågår i Norge og på sikt ha muligheten til å utvikle deg mot prosjektlederrollen. I tillegg vil en sommerjobb hos oss gi deg muligheten til å bygge nettverk og bli kjent med andre engasjerte kollegaer.  
 

Kjenner du at beskrivelsen treffer deg og tror at du har de nødvendige kvalifikasjonene? Da oppfordrer vi deg til å søke i dag.  

Vi krever ikke at du skriver noe langt og kjedelig søknadsbrev så last opp en utfyllende CV, ditt vitnemål og eventuelt andre relevante attester elektronisk via annonsen. Søkere vil bli vurdert og håndtert etter søknadsfristen.  

Søknadsfrist: 17.11.23.  

Søk her : https://jobs.smartrecruiters.com/AFRY/743999938475042-sommerjobb-2024