[Stillingsannonse] Sommerjobb Prosjekt- og prosjekteringsledelse hos Asplan Viak

Er du ute etter sommerjobb for 2023?

Hvem er vi?  
Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjekter vi til enhver tid jobber med.  

I dag har Asplan Viak over 1200 ansatte medarbeidere fordelt på over 31 kontorer fra Tromsø til Kristiansand. Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige, innovative og funksjonelle løsninger – i tett dialog med våre oppdragsgivere. 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak? 
Asplan Viak i Sandvika søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis og jobbe med spennende oppgaver. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiverbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder innenfor prosjektadministrasjon. Denne faggruppen har rollene som prosjektleder, prosjekteringsleder, SHA-koordinator eller BIM-koordinator i prosjektene, og kjennetegnes av medarbeidere med en ingeniørfaglig bakgrunn og interesse rundt det helhetlige i prosjektene. Vi synes koordinering av ulike fag, kommunikasjon med kunder og kollegaer er ekstra spennende! 

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad 

Vi tror du  
– Har interesse for fagområdet 
– Er nysgjerrig på hverdagen som prosjekt- og prosjekteringsleder 
– Har en god fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig 
– Liker å jobbe i team 
– Tar initiativ og er en god relasjonsbygger 
– Interesse for å ta i bruk nye IT-løsninger. 

Vi tilbyr 
– God veiledning og oppfølging 
– Fadderordning 
– Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.  
– Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
– Muligheter for faglig utvikling  

Arbeidsperioden vil vare i min. 4 uker, fortrinnsvis i juni og august. Men helst så raskt som mulig etter siste eksamen og frem til studiestart, med ferie i juli. 

Søknad med CV og vitnemål/karakterutskrift sendes via linken Send søknad. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. 
 
Fylke:
Viken
Jobbtype:
Sesong
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
06.11.2022
Arbeidssted:
Sandvika
Kontaktpersoner:
Eirik Furulund
mob: +47 94178891
Hjemmeside:
www.asplanviak.no
Søk her:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3018405/22467