Treningsprogram for karantenekids

TRENINGSPROGRAM FOR KARANTENEKIDS:

Sitter du hjemme og kjeder deg i karantene? Du skulle ønske du kunne møte venner, ta litt kaffe på Høna, eller dunke ned en[1] øl på Samfundet og hooke med en dragvolling? Vel jeg kan ikke gi deg det, men jeg kan gi deg et sabla godt treningsprogram som kommer til å gjøre deg klar for dette når du er ferdig med å sitte i kollektivfengsel.

  1. Kegel-musklaturen (3 sett, 10 reps)

Kegelmuskalturen er den som ligger bak kjønnsorganet og er mer kjent som muskelen du bruker når du skal prøve å stopp å tisse. Om du er usikker på hvilken gruppe det her er så prøv å stoppe å tisse med en gang du har begynt neste gang.

Stram i 3 sekunder og slapp av i 3 sekunder.

Her har du oppskriften på hvordan å holde ut lenger i senga. Ryktes at en anonym i Redactionen økte sin utholdenhet fra 15 til 45 minutter ved å gjøre slike øvelser over et par måneder. Denne øvelsen skal også hjelpe godt til med blærekontroll, så du kan ta den ekstra ølen før du steller deg i den sjukt lange køen.

          2. Tunga (3 sett, 15 reps)

De fleste har tunger, men de fleste vet ikke hvordan de bruker den godt nok. Denne øvelsen kan du gjøre hvor som helst når som helst bare pass på at du kvitter deg med alle vitner for du kommer til å se ut som en idiot.

Start med å presse tunga ned mot gulvet av munnen og dra den så langt bakover du kan. Så later du som at du gjesper, når munnen er såpass åpen at du kunne gitt hulken oralsex, holder du i 10 sekunder. Herfra går du over til å lene hodet bakover og late som du gurgler (husk å fortsatt holde tunga presset ned, bak i munnen), hold denne posituren i 10 sekunder og returner til startposisjon. Ta 30 sekunder pause mellom reps.

Om ikke denne øvelsen får deg til å bli en bedre kysser, så vet ikke jeg.

  1. Tærne (3 sett, 30 reps)

Venstre storetå er kanskje min favorittkroppsdel, den er ekstremt hendig (fotig?) for å plukke opp ting, jeg mister på bakken. Enten det er pennen når jeg sitter på lesesal, Kaffekoppen jeg fikk på høna eller koken som roomien diskré slidet under døra mi.

Øvelsen kan gjøres stående og sittende, men du trenger full kontakt mellom fotsålen og bakken. Start med begge føttene nede i bakken og begynn å løfte tærne opp fra bakken, mens resten av foten blir igjen. Hold denne posisjonen i 3 sekunder og curl tærne innover og stram i 3 sekunder. Her skal det curles så hardt at buksene dine blir rutete, hvis ikke gjør du noe helt feil.

Generelt en god øvelse som også hjelper på balanse om du strekker deg etter den A-en på eksamen.

Disse øvelsene burde gjøres minst en gang om dagen, og du har ingen unnskyldning her. Dette kan du gjøre hjemme og du trenger ikke en spotter en gang. Jeg forventer å se noen sjuke bulges i kjakan på samtlige etter karantenen.

[1] Leses: Jævlig mange