[Stillingsannonse] Sommerjobb i Holte Consulting AS Vi søker sommerstudenter 2023 – er du en av få eller en i mengden? Søknader vurderes fortløpende

·  Link til hvor man søker + mer info om stillingen ligger her:

Stillingsbeskrivelse:

Vil du ha litt tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Det er nemlig tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Ut over det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk du vil lære mye av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert.

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fire sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det overveiende sannsynlig at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden.

Vi søker altså fire sommerstudenter for sommeren 2023. Det er et ideelt antall å håndtere for 70 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

·  Arbeidssted:

  • Oslo

·  Relevante klassetrinn:

  • 4. klasse

·  Kontaktperson:

·  Søknadsfrist:

  • 1. oktober, men kandidater vurderes fortløpende