Vi søker sommerstudenter til Backe Romerike Backe Romerike AS

 Backe rigger vi oss for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft.

Nå søker vi i Backe Romerike enda flere dyktige og engasjerte ingeniørstudenter til å jobbe sammen med oss i våre prosjekter i Romerike 

Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe – nå har du mulighet til å bli en del av oss sommeren 2024!

Hva vi kan tilby deg

Som sommerstudent hos oss får du omsatt teori til praksis og kjennskap til byggebransjen. Du får masse praktisk erfaring, god veiledning, faglige utfordringer og kontinuerlig oppfølging. Innholdet i sommerjobbene varierer fra hvilken fase prosjektene er i og hvilke oppgaver vi skal løse.

Vi kan love deg varierte arbeidsoppgaver og innsikt i hvordan det er å jobbe i et av våre byggeprosjekter, selvfølgelig med tett oppfølging av erfarne kollegaer. 

Vi gir deg relevant arbeidserfaring og verdifull kompetanse som er nyttig i din videre karriere.

Dine kvalifikasjoner

Du er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor ingeniørfag relatert til bygg og vi synes det er viktig at du er opptatt av å utvikle deg, lære deg nye ting og ikke minst dele kunnskap med andre.

I tillegg har du tilknytning til Romerike og er godt kjent i vårt distrikt.  

Hvem er du?

Vi ønsker at du er initiativrik og liker å jobbe i team. Du liker å prøve ut nye ting, er interessert og nysgjerrig på nye oppgaver og har lyst til å bli bedre kjent med oss i Backe.

Våre verdier “faglig dyktig, ærlig og ambisiøs” er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse. 

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe Romerike neste sommer

Hos oss får du en spennende sommer med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø med supertrivelige kollegaer.

Normalt varer sommerjobben hos oss fra juni – august, men både oppstart og varighet blir vi enig om sammen. 

For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere dine personalia, legge ved CV og karakterutskrift og skrive et søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.

Søknader behandles fortløpende.

Søk her: https://23392300.webcruiter.no/main/recruit/public/4751415980?&language=&use_position_site_header=0&url_org=23392300